Freelance

Als bedrijf kunt u Studio Boez  ook inhuren op freelance basis, als DTP-er of grafisch vormgever. Bij drukke tijden in uw grafische bedrijf, bij een tijdelijk personeelstekort op uw ­grafische afdeling, of als u helemaal geen grafische afdeling heeft.

Te druk! We kennen het allemaal. Op zich een goed teken natuurlijk… Het is alleen jammer dat u nee moet verkopen aan uw klanten, dat er belangrijke kansen blijven liggen, de kwaliteit van het werk er onder lijdt…

Onderbezetting kan zeer uiteenlopende oorzaken hebben: een zwangerschapsverlof, te veel personeel tegelijk op vakantie of bijv. ziekte van een werknemer. Of wellicht is er tijdelijk veel extra werk, waardoor uw vaste personeel het niet kan bijbenen.

Dan kunt u wel wat extra hulp gebruiken. Gelukkig is Studio Boez er dan voor u. Op mij kunt u rekenen! Nodig mij eens uit voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Bel 06-30042615. Mocht het klikken, dan kan ik bij u op locatie of op mijn kantoor thuis werk voor u uitvoeren. Graag hoor ik van u!